Cautare

3207 de rezultate pentru "proces civil dosar 48529" (6.73 secunde)
Bineinteles ca nu doar contextul geopolitic favorabil a fost cel care a permis unirea teritoriilor locuite de romani in anul 1918, fiind angrenati in acest proces mai multi factori.
Dupa ce intregul proces este terminat, coaja oului este unsa, cu grija, cu ajutorul unui lac, spun mesterii populari. Dupa ce lacul se usuca pe suprafata oului, incepe migalosul proces de infrumusetare, decorare cu ceara obtinuta din topirea lumanarilor.
BANAT In intervalul 31 decembrie - 06 ianuarie, temperatura aerului va avea o tendinta de crestere, apoi incepand din 07 ianuarie vremea va intra intr-un proces de racire usoara.
In urmatoarele zile, un nou proces de racire va determina, in intervalul 31 mai - 3 iunie, temperaturi diurne de 20 de grade, in medie, si nocturne de 10¬11 grade, mai scazute decat mediile multianuale ale perioadei.
Acest proces natural mareste nivelul de oxigen din sange si il scade pe cel de dioxid de carbon. ... Oboseala si lipsa somnului maresc temperatura creierului, astfel ca acest proces natural apare in special in aceste momente.
Prin urmare - spun cei doi autori polonezi - poate nu ar fi atat de gresit sa presupunem ca triunghiurile si bumerangurile formeaza o ramura a fenomenului complex OZN, in sensul interpretarii lui Jacques Vallee, adica presupunand ca este mai degraba un proces mental decat un fenomen material si acest proces este capabil sa evolueze.
Cercetatorii au mai descoperit ca unele medicamente interfereaza in mod direct acest proces de alarmare a sistemului imun. - Am constatat ca un antidepresiv folosit in mod curent poate bloca in totalitate acest proces si un antibiotic care poate stimula acest proces, conluzioneaza dr Georgie Atkin-Smith.
Liderii UE cer guvernului Marii Britanii sa respecte decizia poporului si sa ii dea curs cat mai rapid posibil, indiferent cat de dureros va fi acest proces. ... Avem reguli sa trecem peste acest proces in mod ordonat.
Include si exercitii cardio in antrenament Antrenamentul cu greutati este o metoda eficienta de a stimula metabolismul, dar si exercitiile cardio contribuie la acest proces, in special prin arderea caloriilor, mentinerea in parametri optimi a sanatatii sistemului cardiovascular si cresterea rezistentei la efort.
Pe data de 8 noiembrie, de cateva zile, CEDO a condamnat Statul Roman pentru ca i-a incalcat dreptul la un proces echitabil, proces in urma caruia Gutau a fost condamnat la 3 ani si 6 luni cu executare.
Oamenii au pierdut familiaritatea pe care au avut-o odata cu acest proces, a zis Kathryn Mannix. ... In ultimele momente de viata, exista o perioada de respiratie superficiala si apoi urmeaza expiratia ca ultim proces.
In Crisana, la inceputul intervalului, vremea se va afla intr-un proces de incalzire, temperaturile maxime urmand a atinge in medie 28-29 de grade in 07 iulie, pornind de la 23 de grade in prima zi.
Parchetul Suceava a trimis, “printr-un exces de zel“, potrivit lui Antonie Iorgovan, o informare prin care informa ca acesta este cercetat intr-un dosar penal de evaziune fiscala.
Ati vazut sau stiti cum arata si ce contine vreun dosar de Securitate al cuiva? ... Nu vreau sa vad nici un dosar, pentru ca pur si simplu imi fac scarba doar discutiile despre ce contin ele...
Traian Basescu a mai declarat ca nu este santajabil din punct de vedere al vreunui dosar, ca nu a cerut, la intalnirea avuta in urma cu doua saptamani la SRI, nici un dosar si ca nu va folosi informatiile serviciilor secrete in lupta politica.
Pe linga contrabanda, Mischie mai este cercetat in acelasi dosar "SMANIC" pentru evaziune fiscala, fals si uz de fals. ... Valoarea prejudiciului in acest dosar este de peste 200.000.000 de lei.
- Iulian Iancu, fost secretar de stat la Energie, este si el cercetat intr-un dosar privind fonduri electorale. ... are conturile blocate, dupa ce s-a ales cu un nou dosar penal.
Nicusor Dan Incepind cu duminica, 20 noiembrie 2016, seara, Silviu Manastire a organizat pe B1Tv, un sir de editii speciale ale emisiunii sale Dosar de politician dedicate dialogurilor electorale cu sefii principalelor partide competitoare.
Functionarii primariei le-au explicat acestora ca procedura legala de eliberare a unui astfel de certificat consta in depunerea la registratura institutiei a intregului dosar cu actele necesare, dupa care trebuia luat avizul serviciului juridic.
Legat de acest aspect, lichidatorul Reconversie Valorificare Active - Moore Stephens (RVA) a constituit subiectul unei anchete parlamentare in perioada 2001 - 2004, care a concluzionat - prin lucrarea "Razboi total impotriva coruptiei" si Raportul Comun, depus la Birourile Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor - ca falimentul BIR a fost fraudulos si ca acest dosar constituie un "caz de crima organizata si coruptie institutionalizata".
google-analytics.com